Smazat příspěvek

 Chystáte se smazat odpověď z kategorie Hlavní diskuze:


17.12.2020 (04:56:40)
loučák:
Tak bacha, nahodou zrovna ty bedny od Hitachi nebudou úplný sračky, snad. Jen jsou bohužel 4R. Jo, slepě jsem věřil stránkám Hadexu, kterej u toho modulu uvádí 4-8R, aby to při aktualní vytíženosti pošty došlo. Projet datasheet mě napadlo až moc pozdě a taky jsem čuměl, že se tam o 4R vůbec nepíše. Holt tohle nebude správná kombinace, na druhou stranu, na občasné akce tohoto typu, kdy je dostupný zdroj jen běžící auto nebo baterky od Makity se těžko hledá levnější funkční řešení. Když zhoří, mrknu se po jiným modulu.
Za mě je to jediný řešení a teď už jiný nestíhám, ale do budoucna, jak jinak bys krmil dvě 80W bedny z autobaterky? Aby to taky bylo přenosný jednomužně.
Dlouho se mi tu válí pár TDA7293 a z těch bych si hrozně rád něco na doma postavil, ale teď reálně hrozí, že zjistim ten fakt, že tohle prostě stačí a budou se tady válet dál.


Přezdívka:*
Heslo:*

█ █   ███   ███   
█ █   █ █   █ █   
███   ███   ███   
  █     █     █   
  █   ███   ███   
Opiš:*

Zde můžete smazat vlastní vlákno nebo kteroukoliv odpověď v něm. Můžete smazat vlastní odpověď v cizím vlákně, pokud na ni ještě nikdo jiný nereagoval. Mazat cizí vlákna a odpovědi v nich mohou pouze admini. Smazání příspěvku je nevratná operace! Smazáním vzkazu se smažou i odpovědi na něj.
Seznam uživatelů
Zpět na knihu