Smazat příspěvek

 Chystáte se smazat odpověď z kategorie Hlavní diskuze:


17.12.2020 (12:23:01)
loučák:
Tak to zase ne, ATXová krabička s přilepenou baterkou od Makity má svoje kouzlo, které dokresluje atmosféru akce **02 Navíc kdyby šel okolo nějaký audiofil, možná by ocenil aspoň ty bedny když už nic, třeba že to nemá tak brutálně vyhnanou charakteristiku, aby to mělo hlavně basy pičo voe, což není to co hedám.
A ne že by se mi nechtělo, třeba aj jo, ale postrádám potřebné zkušenosti a přehled o danné problematice. Jako že bych něco Dčkovýho ubastlil sám, to leda s nějakým TDAčkem a katalogovým layoutem a kdyby už to mělo za něco stát, tak končím zase u toho, že ty Dčkový integrovaný konce, co už za něco stojej, jsou zase na symetrické napájení, což znamená návrh symetrického spínaného zdroje. Možná, bych se mohl inspirovat ve starejch autozesilovačích, tam myslím býval zdroj za 12V na 35V symetrických s TL494, ale návrh zdrojů není moje silná stránka, než se dostanu se spolehlivému kusu, shoří hodně křemíku. A ne že by to bylo špatně, možná si to někdy rád postavím.


Přezdívka:*
Heslo:*

█ █   ███   ███   
█ █     █     █   
███    █    ███   
  █    █    █     
  █    █    ███   
Opiš:*

Zde můžete smazat vlastní vlákno nebo kteroukoliv odpověď v něm. Můžete smazat vlastní odpověď v cizím vlákně, pokud na ni ještě nikdo jiný nereagoval. Mazat cizí vlákna a odpovědi v nich mohou pouze admini. Smazání příspěvku je nevratná operace! Smazáním vzkazu se smažou i odpovědi na něj.
Seznam uživatelů
Zpět na knihu