Smazat příspěvek

 Chystáte se smazat odpověď z kategorie Hlavní diskuze:


6.01.2021 (16:24:28)
RayeR (web) :
Slunecni clonu nepouzivam, dalsi kram na vic, kterej by me nasiral pri kazdym vytazeni fotaku z futralu a u tech nocnich fotek, kde jsou silna svetla v zaberu, by mi to bylo taky prd platny. Neco hodne svetelnyho bych chtel vyzkouset na foceni koncertu, tam holt delsi casy nemuzu. Fokus peaking tam mam no, ale to taky neni uplne pouzitelny ve vetsi tme (a to u tech automatickych objektivu se ostri na plnou diru a teprv pri expozici se zacloni), ono vubec to ostreni da zabrat i ty automatice, dycky se snazim naostrit na nakej jasnejsi bod, treba osvetlenej billboard nebo tak neco, udelam nekolik fotek, po expozici hned zvetsim nahled jesi to neni uplne mimo a pak z tech nekolika vyberu tu nejlepe zaostrenou. Fotim s vyplym AA filtrem, kazdy mensi nespravny zaostreni je videt, jasne kdyz se to pak zmensi na web treba 5x, tak uz to neni tak horky...
S nakym starsim manual sklem sem si hral jen chvilku jednou, kdyz se povedlo naostrit, tak to bylo docela sludne ostry, ale ten kontrast, takovy to bylo vyblity, ze sem to musel v editoru hodne roztahnout. A taky chroma aberace byla docela vyrazna (coz teda LR nak castecne koriguje, takze ji vetisnou moc nevidim)


Přezdívka:*
Heslo:*

███   ███   ███   
█ █   █       █   
███   ███    █    
█ █   █ █    █    
███   ███    █    
Opiš:*

Zde můžete smazat vlastní vlákno nebo kteroukoliv odpověď v něm. Můžete smazat vlastní odpověď v cizím vlákně, pokud na ni ještě nikdo jiný nereagoval. Mazat cizí vlákna a odpovědi v nich mohou pouze admini. Smazání příspěvku je nevratná operace! Smazáním vzkazu se smažou i odpovědi na něj.
Seznam uživatelů
Zpět na knihu