Smazat příspěvek

 Chystáte se smazat odpověď z kategorie Hlavní diskuze:


10.01.2021 (16:49:55)
ms-boss obalka (web) :
Budu tam mít odporovej můstek sloužící zároveň jako atenuátor (cca 1.8 dB) a zároveň jako výkonovej dělič / přizpůsobení pro detektor. Prdnul bych tam ADL5519 a měřil úroveň před a za můstkem. Časem by se tím dalo možná řídit nejenom výstupní napětí, ale i výstupní výkon (ale to už by vyžadovalo kalibraci a softwarový řízení). A taky si myslim, že ten můstek má moc malej útlum, aby to bylo přesný. Ale to se dá vyřešit výměnou pár odporů.
Dám tam RFSA2033, vypadá to slušně a nestojí to moc.

Čím hodlám měřit a testovat? Já nevim. Nudim se. Fotit teď v tý tmě a hnusu není venku kdy a vzhledem k zákazům není vevnitř zase co. Takže si teď udělám generátor a k čemu bude, to budu řešit až pozdějc. Jo, už jsem říkal, že tam pro prdel chci ještě prdnou XX1002, aby to chodilo do 12 giga a že tu MAX2871 asi nahradím zajímavější LMX2572, která podporuje frekvenční rampy a FSK? **02


Přezdívka:*
Heslo:*

███   ███   ███   
█ █     █     █   
███    █     █    
█ █    █     █    
███    █     █    
Opiš:*

Zde můžete smazat vlastní vlákno nebo kteroukoliv odpověď v něm. Můžete smazat vlastní odpověď v cizím vlákně, pokud na ni ještě nikdo jiný nereagoval. Mazat cizí vlákna a odpovědi v nich mohou pouze admini. Smazání příspěvku je nevratná operace! Smazáním vzkazu se smažou i odpovědi na něj.
Seznam uživatelů
Zpět na knihu