Smazat příspěvek

 Chystáte se smazat odpověď z kategorie Hlavní diskuze:


14.01.2021 (21:07:49)
VroutekB:
Vida, i nějaký mikropáskový zběsilosti. That's how I like it. Akorát si myslim, že ty mikropásky dělat na "FR4" ksindlu je vyhozená námaha. Ztráty jako kráva, opakovatelnost prakticky nulová. By chtělo vykoumat, kde se dá za smysluplný ceny děllat na Rogersu a eště nejlépe v nějakým zajmavějším stackupu, než jen 2v. Nebo aspoň dyby neřádi měli ten FR408 matroš od isoly... (Vim, má ho oš-párk, ale na ty fialový desky se nedá koukat a ceny sou pomalu jak z pragobordu).

Jinak, detektor z tej Si4461, to je už nějaký dost okoukaný. Nebo sem se blbě díval? Posadil bych tam pořádný ADC, FPGA a udělal z toho VSA. Dyž už... klasický sweepující SA už vyšlo z módy, na širokopásmový měření pomalý - pulsní signály to nemusí vůbec chytit a na analýzu digitálních modulací je to taky na dvě věci. Vim, vymejšlim si moderní píčoviny, ale když už nějakou diplomku, tak dělat něco, co už uměli naši tátové... **13


Přezdívka:*
Heslo:*

███   ███   ███   
█       █     █   
███   ███    █    
█ █   █      █    
███   ███    █    
Opiš:*

Zde můžete smazat vlastní vlákno nebo kteroukoliv odpověď v něm. Můžete smazat vlastní odpověď v cizím vlákně, pokud na ni ještě nikdo jiný nereagoval. Mazat cizí vlákna a odpovědi v nich mohou pouze admini. Smazání příspěvku je nevratná operace! Smazáním vzkazu se smažou i odpovědi na něj.
Seznam uživatelů
Zpět na knihu