Smazat příspěvek

 Chystáte se smazat zprávu (se všemi případnými odpověďmi) z kategorie Hlavní diskuze:


26.09.2023 (23:39:54)
RayeR (web) :
>8bit
co ty tvoje desky? Mrkni na tuhle hracku, docela.zajimave miniMB od Frameworku
https://pctuning.cz/article/herni-pocitac-do-kapsy-kuti...
27.09.2023 (04:24:52)
8-bit obalka (web) :
Vlezla mi do toho rekonstrukce bytu a zabývám se spíš zedničinou. Vybourat pár příček, místo některých klenby, elektrYka, perlinky, omítky a zas je rok v piči, však to určitě znáš **02 Takže s deskou jsem moc nepohnul, akorát už mám sehnané skoro všechno co do toho přijde (začal jsem shánět zrovna v době kdy ničeho nebylo což byla radost). Teď by to ještě chtělo někoho, z koho by se daly tahat rozumy ohledně BIOSu a propojení s firmwarem EC, akorát zdá se, že do toho dělají akorát jednotky vyvolených firem a nikde se o tom nic nedočteš. Resp. kdybys věděl o nějakých zdrojích, dej určitě echo.

Ta deska od Frameworku (a podobné) není bohužel úplně mini a do toho šasi thinkpadu se nic, co není perfektně přizpůsobené rozumně nevejde, ani různé COM moduly, natož deska z jiného NTB **21
27.09.2023 (04:41:12)
RayeR (web) :
Jj, znam, a to sem si naivne myslel, ze nejpozdeji do roka a do dne...

No takle nez to dodelas, tak uz to bude davno beznadejne zastarale a nepodporovane :P V praci taky vyvijime uz na defakto odepsanem HW od nvidie, se neska s nakou dlouhodobou podporou nikdo nesere, pokud is to jo nezaplatis, coz se ui maloseriovek nevyplati...
30.09.2023 (00:29:01)
8-bit obalka (web) :
Jn, též jsem myslel že za rok nebudu mít co dělat, ale teď je to něco přes rok a dneska jsem konečně nastěhoval všechny krámy do trucovny **02 Jinak obývák mám, kuchyň je z 50 %, koupelna mě čeká a ložnice je skladiště..

Ale tak jediné štěstí je, že se PC šrot za poslední roky zas o tolik dál nepohnul, když neberu v potaz grafiky co žerou 600 W, a ten KBL-G je furt relativně svižný. A taky je to jedna z posledních věcí, na které jsem dokázal rozjet sedmičky.


Přezdívka:*
Heslo:*

███   ███   ███   
  █   █ █     █   
███   ███   ███   
  █     █   █     
███   ███   ███   
Opiš:*

Zde můžete smazat vlastní vlákno nebo kteroukoliv odpověď v něm. Můžete smazat vlastní odpověď v cizím vlákně, pokud na ni ještě nikdo jiný nereagoval. Mazat cizí vlákna a odpovědi v nich mohou pouze admini. Smazání příspěvku je nevratná operace! Smazáním vzkazu se smažou i odpovědi na něj.
Seznam uživatelů
Zpět na knihu