Smazat příspěvek

 Chystáte se smazat odpověď z kategorie Hlavní diskuze:


31.12.2023 (02:16:32)
RayeR (web) :
>peca
A to si slysel nebo videk kde, ze LEDka zapalila televizi? U LED televizi vecinou LEDka odejde prerusenim, vyhorelou sem este nepotkal. U LED zarovek nekdy odejde zkratem nekdy se prerusi a nekdy i vyhori. Docela sem cumel v jedne zarovce byl vyhorely kompletne ten plosny spoj - prepreg na hliniku. V miste kde nebyla med byly takove cerne cesticky a kdyz sem to sloupnul, tak to bylo zuhelnatele cele i pod medi, sem myslel, ze ty prepregy delaj z neceho tepelne hodne odolnyho. Ale ta vnejsi plastova pulkoule nebyla nijak ohorela, takze pozar asi nehrozil.
Jinak v tech LED zarovkach se bezne pouzivaji LEDky s 1 az 6 cipy, takze Uf muze byt velmi ruzne, klidne az 16-18V.

>mix-d
typ asi blbe, nemas li naky servsisni schema. Ale muzes zkusit zmerit proud jakej tam menic cpe a podle toho nakou LED vybrat, na Aliku se ucite neco najde. Jenze este budes potrebovat spravnou barevnou teplotu a to uz je horsi, pac tezko sezenes uplne stejne, navic se starim se ta teplota muze kapanek ujizdet a proste to nikdy nesladis, aby ti stare a nove LED svitily stejne, proto je lepsi vymenovat cele pasky, je stim tez mene srani...


Přezdívka:*
Heslo:*

███     █   ███   
█      ██   █ █   
███   █ █   ███   
█ █     █   █ █   
███     █   ███   
Opiš:*

Zde můžete smazat vlastní vlákno nebo kteroukoliv odpověď v něm. Můžete smazat vlastní odpověď v cizím vlákně, pokud na ni ještě nikdo jiný nereagoval. Mazat cizí vlákna a odpovědi v nich mohou pouze admini. Smazání příspěvku je nevratná operace! Smazáním vzkazu se smažou i odpovědi na něj.
Seznam uživatelů
Zpět na knihu