Smazat příspěvek

 Chystáte se smazat odpověď z kategorie Hlavní diskuze:


28.01.2013 (21:38:55)
milan:
spíš podjističované... nejvic sežerou svinské třífázáky. čtyři 3f jističe, a jedna řada obsazená. vrchní je nacpaná na zásuvky a světla (4volné pozice) spodní řada je obsazena pouze jističem na garáž, patro chráničem a ochranou čerpadla. a to se tam prý má vejít elektroměr na din lištu... ne. ten bude mít solo bednu. pač musí být dva, a jeden zožere cca 7míst
ovšem musím konstatovat, že relé na boiler je významě menší než co se používal bakelitovej stykač.
třeba napřiklad ona prádelna: boiler, čerpadlo (+ochrana) dvě pračky, zásuvky světlo. jsem rád, že se k tomu nebudu muset vracet. to sem tejden v kuse tahal kabely, a furt bylo málo.
ale co předvedl elektrikář u známých to nechápu. čtyři místnosti a koupelna. a on tam má víc jističů než já na celé patro.
ještě horší je, že odhadem nebudu mít hotovou instalaci ani za deset let. všude musím natáhnout kabely pro TN-S. protože debil projektant. říkám mu, potřebuju to v Cčku. norma to povoluje u rekonstrukce. ne prostě čím vyžší titul, tím dementnější člověk. ted mi nikdo neudělá revizi dokud nevyměím veškeré kabely za trojžilové. samozřejmě babička s dědou se drží toho svého že to funguje a elektrika je nová (nová byla před přesně 37let co se to dělalo)
když někdo udělá novou elektroinstalaci u mě do měsíce, dostane nobelovku. spočívá to v tom, v 50% baráku natáhnout nové kabely (v lištách) a zbytek přepojit z TN-C na TN-S. připojit do nových rozvaděčů. za jarní prázdniny to dokážu, když budu v baráku pouze sám.**01


Přezdívka:*
Heslo:*

███   ███   ███   
█     █ █   █     
███   ███   ███   
  █   █ █   █ █   
███   ███   ███   
Opiš:*

Zde můžete smazat vlastní vlákno nebo kteroukoliv odpověď v něm. Můžete smazat vlastní odpověď v cizím vlákně, pokud na ni ještě nikdo jiný nereagoval. Mazat cizí vlákna a odpovědi v nich mohou pouze admini. Smazání příspěvku je nevratná operace! Smazáním vzkazu se smažou i odpovědi na něj.
Seznam uživatelů
Zpět na knihu