Smazat příspěvek

 Chystáte se smazat odpověď z kategorie Hlavní diskuze:


5.02.2013 (01:38:06)
8-bit obalka (web) :
Též nechápu, proč je to otočené dolů. To převedení heatpipe trubkama na druhou stranu dělají u "pasivně" chlazených grafik, které potom ofukuje horký vzduch od CPU.
Jedna možnost tam dát koleno s delší deskou, to by grafiku zvedlo a dala by se vystrčit směrem od MB. Strana spojů grafiky by byla co možná nejblíž k vrchnímu deklu bedny. Průvan by musel být po směru edge konektorů, jinak bude koleno zavazet.

Druhá možnost je větší motherboard, kratší koleno a grafiku nasprosto položit na ostatní konektory směrem k CPU. Potom bude jedno jak se to celé umístí do bedny. Chladič grafiky by se každopádně musel udělat jiný- třeba Cu pásovina a do ní zapájet žebra z Cu plechu.

Jinak PCI-E by co já vím neměla být závislá na délce drátů, akorát je třeba aby to koleno dodržovalo impedanci, což by se u nějakých čínských shitů nemuselo vždy podařit. Kdyžtak mě ale někdo opravte.


Přezdívka:*
Heslo:*

███   ███   ███   
  █   █       █   
███   ███   ███   
  █   █ █     █   
███   ███   ███   
Opiš:*

Zde můžete smazat vlastní vlákno nebo kteroukoliv odpověď v něm. Můžete smazat vlastní odpověď v cizím vlákně, pokud na ni ještě nikdo jiný nereagoval. Mazat cizí vlákna a odpovědi v nich mohou pouze admini. Smazání příspěvku je nevratná operace! Smazáním vzkazu se smažou i odpovědi na něj.
Seznam uživatelů
Zpět na knihu