Smazat příspěvek

 Chystáte se smazat odpověď z kategorie Hlavní diskuze:


5.02.2013 (18:38:12)
Jiří Kaplan obalka :
Tak už mi tu funguje diskuze.

Tak toto jsem zkoušel taky **02, tedy ne ve škole. Ale když spadly venku dráty městského veřejného rozhlasu a šel jsem večer na procházku a teď to vidím.. No hned jsem pádil domů pro zesilovač, tou dobou jsem měl zrovna na stole zesilovač co měl jen pár desítek wattů, jako převodní trafo pohodlně posloužilo trafo 220V/24V zapojené aby snižovalo... začal jsem to krmit akumulátorama z vrtaček, teď už byla tma a já to tam vše vyzkratoval jak jsem na to neviděl, naštěstí zesilovač přežil, a ten menší okruh to ozvučilo pohodlně, přesto že byl večer ty skřeky se nesly na kilometry, když jsme to daly omylem na maximum, zahřmotilo to tak, že jsme to rychle odpojili a zdrhli **03... Později sem se tam chtěl vypravit s 200W zesíkem + měnič a aku bych použil geláka, jenže nějaký cikáni se mi mezitím postaraly o ty popadané dráty **03..

To převodní trafíčko které je z těch školních rozhlasů je určené maximálně do výkonů 6W některé možná 9W nebo 12W, ty na toto nejsou vhodné, trafíčko z těch tlakáčů mají okolo 15VA to taky není mnoho. Dnes bych použil nejspíše trafo Omnitronic ELA T75 to mam koupené k tesla Mono 50 ze 100V na 4R a tak by se zapojilo opačně, nebo opět trafo 230V/24V/40VA minimálně

Jiří


Přezdívka:*
Heslo:*

███   █ █   ███   
  █   █ █   █ █   
███   ███   ███   
█       █     █   
███     █   ███   
Opiš:*

Zde můžete smazat vlastní vlákno nebo kteroukoliv odpověď v něm. Můžete smazat vlastní odpověď v cizím vlákně, pokud na ni ještě nikdo jiný nereagoval. Mazat cizí vlákna a odpovědi v nich mohou pouze admini. Smazání příspěvku je nevratná operace! Smazáním vzkazu se smažou i odpovědi na něj.
Seznam uživatelů
Zpět na knihu