Smazat příspěvek

 Chystáte se smazat odpověď z kategorie Hlavní diskuze:


27.10.2014 (14:14:55)
RayeR (web) :
Jj, taky sem si napred myslel ze PCI-E je slozita a ze tak rychly signaly nekam tahat bude problem, ale opak je pravdou. Naprosty minimum tvori 3 diferencialni pary Rx, Tx a Clk, k tomu jeste RESET# a napajeni a to je vsechno. Navic zrejme kazdy zarizeni x4 / x8 / x16 umi jako fallback i provoz na 1 lane x1 (samozrejme nizsi rychlosti). Teh pinu je tam tolik, protoze je tam spousta GND, ale prekvapilo me, jak malo pinu na 12V. Proto se vykonnejsi grafiky musi dokrmovat externim kabelem. Kdyby tam este par pinu pridali, tak je to snad nezrujnuje. Kazropadne oproti tahani treba 32b PCI je tohle tezkja pohoda.
Jinak k cemu je to dobry - programovani jde prece jen lip, kdyz clovek muze kompilovat a ladit primo na cilovym stroji a vidi hned vystup nez kdyz musi nahrat soubor a pres seriovou linku zistovat jesi to treba hned nespadlo. Jinak vykon to melo i na Quake, ale v SVGA uz moc ne, odhadoval bych to tak na Pentium 200. Ale zas pri celkovy spotrebe desticky ~1,8W to neni spatny :)


Přezdívka:*
Heslo:*

███   ███   █ █   
  █     █   █ █   
███    █    ███   
  █    █      █   
███    █      █   
Opiš:*

Zde můžete smazat vlastní vlákno nebo kteroukoliv odpověď v něm. Můžete smazat vlastní odpověď v cizím vlákně, pokud na ni ještě nikdo jiný nereagoval. Mazat cizí vlákna a odpovědi v nich mohou pouze admini. Smazání příspěvku je nevratná operace! Smazáním vzkazu se smažou i odpovědi na něj.
Seznam uživatelů
Zpět na knihu