Smazat příspěvek

 Chystáte se smazat odpověď z kategorie Hlavní diskuze:


15.03.2013 (17:13:40)
loučák:
jen když už se tu bavíte o slitinách, není nějaká tabulka slitin, konktrétně něco o všech "typech" duralu, třeba vím že nejlehčí kazeta na kolo je z duralu 7020 tak jaký to bude mít vlastnosti, aby tam byla pevnost, tuhost atd. Nebo Al skicrossový hůlky se dělají jak ve verzi ze slitiny 7020 tak 6020, tak aby se podle té tabulky dalo zjistit, co bude pro mě lepší. Nejlépe kdyby to bylo online nebo volně ke stažení.
Jinak když už se bavíte o těch lampách v indukčním ohřevu tak je jasný, že GU-81 nezvládne to co nějaká vodou chlazená lampa z anodovou ztrátou 5kW, ale nestačila by náhodou, vždyť je to tak dostupný materiál a nemusí se tak složitě řešit chlazení. No, to je jen poznámka nezasvěceného, berte to prosím z rezervou


Přezdívka:*
Heslo:*

███   ███   ███   
  █   █       █   
███   ███   ███   
█       █     █   
███   ███   ███   
Opiš:*

Zde můžete smazat vlastní vlákno nebo kteroukoliv odpověď v něm. Můžete smazat vlastní odpověď v cizím vlákně, pokud na ni ještě nikdo jiný nereagoval. Mazat cizí vlákna a odpovědi v nich mohou pouze admini. Smazání příspěvku je nevratná operace! Smazáním vzkazu se smažou i odpovědi na něj.
Seznam uživatelů
Zpět na knihu