Smazat příspěvek

 Chystáte se smazat odpověď z kategorie Hlavní diskuze:


20.03.2013 (11:57:33)
RayeR (web) :
Tak jasne ze to je pasmova propust ale taky zalezi s jakym Q/strmosti a jestli je f-char monotonni, coz u tehle veci byt zdaleka nemusi, muze to mit rysy hrebenovyho filtru. V naky diskusi to bylo i objektivne zmereno, ze se z BR ven dostanou i frekvence kolem 1kHz proste se to uplne nevyrusi. U 3-pasem s tim problem neni, protoze, tam to dolni propust basaku reze treba na 200-400Hz zatimco stredobas jede vejs.
Ten fazovy posuv BR se uz deje v samotnym rezonatoru, jinak by prece nefungoval BR s vyvodem na predni stranu. Nevim ze by se jinak pocital BR dopredu a jinak do spodu a jinak dozadu. Navic ta vzdalenost usti BR a predni strany repro je dost mensi jak vlnova dylka basu, takze to zpozdeni na tech nizkych f zadny vyznamny posuv neudela. Takze bych rekl ze to ma spis jine duvody (jako treba to tlumeni parazitnich vyssich f, kere se diky smerovosti uz dopredu nedostanou, zatimco basy sou vsesmerovy).


Přezdívka:*
Heslo:*

███   ███   ███   
█ █     █   █ █   
███   ███   ███   
  █     █   █ █   
███   ███   ███   
Opiš:*

Zde můžete smazat vlastní vlákno nebo kteroukoliv odpověď v něm. Můžete smazat vlastní odpověď v cizím vlákně, pokud na ni ještě nikdo jiný nereagoval. Mazat cizí vlákna a odpovědi v nich mohou pouze admini. Smazání příspěvku je nevratná operace! Smazáním vzkazu se smažou i odpovědi na něj.
Seznam uživatelů
Zpět na knihu