Smazat příspěvek

 Chystáte se smazat odpověď z kategorie Hlavní diskuze:


20.03.2013 (18:46:18)
loučák:
Ten Stihl je taky dobrej, ale musí to být olej to těžkej pil, na kosačku to nebude to pravé ořechové. Jinak pochlub se tedy, když už se o tom píše, tak co máš za bike, mě by to docela zajmalo **22 Já mám teda Specialized Stumpjumper HT Comp 2012 z osazením Sram X9 a a pláštěma Renegade control, vidlicí Rock Shox Reba RL 80mm, zktrátka téměř sériovka, to je moje vlastní a mám od týmu mám pučenou silničku Forta v celokarbonu, ale to jen tak na okraj.
Tak dobře, když se vám nelíbí WDčko (ale nic se tím nemůže zkazit), tak je fakt hodně dobrej ten olej pro profi pily, to už je zkrátka nějaká kvalita.
Jo a na tu vidlicu ten teflonovej koupíš v kdejakým bikovim krámku, já třeba koupil sprej 400ml za 200Kč v Meridě, prodejce tvrdil, že je to na celou sezónu, uvidim **01


Přezdívka:*
Heslo:*

███   █ █   ███   
█     █ █   █ █   
███   ███   █ █   
  █     █   █ █   
███     █   ███   
Opiš:*

Zde můžete smazat vlastní vlákno nebo kteroukoliv odpověď v něm. Můžete smazat vlastní odpověď v cizím vlákně, pokud na ni ještě nikdo jiný nereagoval. Mazat cizí vlákna a odpovědi v nich mohou pouze admini. Smazání příspěvku je nevratná operace! Smazáním vzkazu se smažou i odpovědi na něj.
Seznam uživatelů
Zpět na knihu