Smazat příspěvek

 Chystáte se smazat odpověď z kategorie Hlavní diskuze:


5.04.2013 (18:44:45)
Jimmy:
Choze: divil by ses, ale ne. Jak už jsem psal, rozchodil jsem ho bez problému přes Xamari studio + Mono.

Forrbidden: ohledně tý hudby a iTunes jsem měl naprosto stejnej názor. Vše jsem měl pečlivě ve složkách a myslel jsem si, že líp tu hudbu mít uspořádanou nemůžu. Podotýkám, že mám asi 20 dní hudby. Postupem času jsem si zvyknul na různý nastavení řazení, playlisty, automatickou synchronizaci zvolenejch playlistů s iPhonem a iPadem přes WiFi a teď už na iTunes nemůžu dopustit.

Pravdou je, že práce na MACu je pro mě oproti widlím mnohem rychlejší. Systém je na míru odladěnej pro HW a vše funguje jak má. Žádný problémy s ovladačema, MAC vůbec nevypínám, pouze hybernuji (zkuste si tohle s W). Se stejným HW si vystačíte bez problému několik let. Jako pracovní stanice pro mě absolutně ideální a řekl bych konečné řešení. Pokud ale hrajete, asi bych do MACu nešel.


Přezdívka:*
Heslo:*

███   ███   ███   
█ █     █   █     
███   ███   ███   
█ █   █     █ █   
███   ███   ███   
Opiš:*

Zde můžete smazat vlastní vlákno nebo kteroukoliv odpověď v něm. Můžete smazat vlastní odpověď v cizím vlákně, pokud na ni ještě nikdo jiný nereagoval. Mazat cizí vlákna a odpovědi v nich mohou pouze admini. Smazání příspěvku je nevratná operace! Smazáním vzkazu se smažou i odpovědi na něj.
Seznam uživatelů
Zpět na knihu