Smazat příspěvek

 Chystáte se smazat odpověď z kategorie Hlavní diskuze:


8.04.2013 (00:20:56)
milan:
mám taky thinkpada jako osmibit. taky se o něj starám stylem FN+F4 (usporák) a jedinnej restart si vynutí trackpoint, když mi nefunguje prostřední tlačítko (jednou probudím a chvá se jak stisknutí kolečka klasické myši) a pak když něco aktualizuji. tuhle mi přestal jít správce uloh zapnout, hlásalo mi to chyby při spouštění něakých věcí, ale vždycky mi vše fungovalo. až na prohlížení fotek. tak sem to nakonec restartoval **02
XPčka u mě vedou, všechno mi funguje. u sedmiček mám problémy s něakýma programama a s výdrží baterie. na stejnou baterii pracuji o hodinu kratší dobu, protože si nemohudovolit podtaktovat CPU. navíc ovladače pro W7 mi nedovolí podtaktování grafické karty.
za rok jsem udělal baterii 59cyklů. je fungl nová. nabíjet začne při 45% a vypne na 90%. s tímto na jedno nabití vyžiju týden. každej den do školy. když jsem měl sedmičky, tak zhruba ve středu to zaplo nabíjení.


Přezdívka:*
Heslo:*

███   ███     █   
█ █   █      ██   
███   ███   █ █   
█ █     █     █   
███   ███     █   
Opiš:*

Zde můžete smazat vlastní vlákno nebo kteroukoliv odpověď v něm. Můžete smazat vlastní odpověď v cizím vlákně, pokud na ni ještě nikdo jiný nereagoval. Mazat cizí vlákna a odpovědi v nich mohou pouze admini. Smazání příspěvku je nevratná operace! Smazáním vzkazu se smažou i odpovědi na něj.
Seznam uživatelů
Zpět na knihu