Smazat příspěvek

 Chystáte se smazat odpověď z kategorie Hlavní diskuze:


8.04.2013 (12:48:12)
RayeR (web) :
Ja bych zas cekal, ze ty X2 budou smazit este vic...
Vyrobcu je sice spousta, ale materialy jsou v podstate jen 2 - polyester a polypropylen. A tak bych cekal, ze kdyz je to opravdu PE, tak ze bude mit +- stejny vlastnosti (a tg delta) od vsech vyrobcu. Lisit se muze mech. provedeni svitku - ruzny bezindukcni varianty.
Taky by bylo zajimavy zmerit kapacitu pred a po pokusu. Uz jsem videl docela pekne zdecimovany foliovy kondy, kery mely diry v metalizaci, predpokladam ze to bylo spis napetovejma spickama, ale kdo vi co se vsechno deje pri proudovejch spickach. Rozhodne vyrobce ten max. RMS proud nepredepisuje pro srandu kralikum a patrne casem dochazi k naky degradaci dielektrika. S tou teplotou je to taky tezky, protoze dovnitr kondu nevidime, ten plast moc tepelne vodivej neni, takze tezko rict jaky teploty to skutecne uvnitr dosahuje...


Přezdívka:*
Heslo:*

█ █   ███     █   
█ █     █    ██   
███   ███   █ █   
  █   █       █   
  █   ███     █   
Opiš:*

Zde můžete smazat vlastní vlákno nebo kteroukoliv odpověď v něm. Můžete smazat vlastní odpověď v cizím vlákně, pokud na ni ještě nikdo jiný nereagoval. Mazat cizí vlákna a odpovědi v nich mohou pouze admini. Smazání příspěvku je nevratná operace! Smazáním vzkazu se smažou i odpovědi na něj.
Seznam uživatelů
Zpět na knihu