Smazat příspěvek

 Chystáte se smazat odpověď z kategorie Hlavní diskuze:


9.04.2013 (11:46:49)
bkralik (web) :
Banky, státní správa, energetika možná. Ale ve strojírenství těžko, táta pracuje v téhle oblasti a obvykle mají sedmičky s posledním SolidWorks/Invertorem/Autocadem (nebo podobně).
Programátoři PLC strojů nevím, znal jsem jenom jednoho španěla, který se ale o práci nechtěl bavit (byl na dovolené).. Takže s tím bych fakt byl opatrný, soukromý sektor je většinou dost progresivní o se týče nových technologií (narozdíl od zkostnatělého státu). A Banky - to je kapitola sama o sobě. Zrovna včera jsem byl na přednášce člověka, co k tomu trochu zabrousil a jde o to, že takové ty velké realtime systémy zpracovávající transakce jsou staré spolehlivé věci napsané ještě třeba v Cobolu. Ale u těch věcí, co nejsou kritické, takže například nějaký výpis starých transakcí (to uváděl jako příklad), používají normálně nové technologie a poslední windows server (byl to člověk z microsoftu)


Přezdívka:*
Heslo:*

███   ███   █ █   
  █     █   █ █   
 █    ███   ███   
 █    █       █   
 █    ███     █   
Opiš:*

Zde můžete smazat vlastní vlákno nebo kteroukoliv odpověď v něm. Můžete smazat vlastní odpověď v cizím vlákně, pokud na ni ještě nikdo jiný nereagoval. Mazat cizí vlákna a odpovědi v nich mohou pouze admini. Smazání příspěvku je nevratná operace! Smazáním vzkazu se smažou i odpovědi na něj.
Seznam uživatelů
Zpět na knihu