Smazat příspěvek

 Chystáte se smazat odpověď z kategorie Hlavní diskuze:


11.04.2013 (20:17:25)
loučák:
no jo, asi je potřeba mít trochu rozhled, ikdyž se mi taky ty okolní předměty moc nelíbí, ale jak píše Choze, prostě těch mimooborovejch informací co z tím vůbec nesouvisí je zbytečně moc.
Já vám klidně řeknu, proč to řeším, ale vy mě asi ukamenujete **38 trenér mě poslal oficiální excelovou předlohu tréningového deníku a je tam 7 základních intenzit tréniku, každá má svoji charakteristickou tepovou frekvenci, převod, délku zátěže, frekvenci šlapání blablabla to nikoho dál nezajmá ale je tam kolonka LA a u ní je třeba do 6mmol, nebo je tam napsaný ne nebo 6-12mmol, mě tak neapadlo, že to bude souviset se zakyselováním svalů, že L jako laktace-když se svaly zakyselujou kys. mléčnou, ale to je hodně blbej tip, není tu někdo lékař? **17


Přezdívka:*
Heslo:*

███   ███   ███   
  █     █   █     
███   ███   ███   
  █     █   █ █   
███   ███   ███   
Opiš:*

Zde můžete smazat vlastní vlákno nebo kteroukoliv odpověď v něm. Můžete smazat vlastní odpověď v cizím vlákně, pokud na ni ještě nikdo jiný nereagoval. Mazat cizí vlákna a odpovědi v nich mohou pouze admini. Smazání příspěvku je nevratná operace! Smazáním vzkazu se smažou i odpovědi na něj.
Seznam uživatelů
Zpět na knihu