Smazat příspěvek

 Chystáte se smazat zprávu (se všemi případnými odpověďmi) z kategorie Hlavní diskuze:


13.04.2013 (17:49:30)
StandaM (web) :
Kdyz uz se tu resi ty poctiace, tak mam takovej problem. Moje sestava:
MSI G43 Z77A, i5 3450, DDR3 1600MHz
Na tom momentalne 32-bit XP SP3 s ovladaci primo z CD ke karte (nova verze pro XP tusim na webu nebyla). A mam takovej problem ... kdyz pouzivam USB mys nebo klavesnici, tak se mi v nahodnych intervalech v rady desitek sekund az jednotek minut stane, ze proste tak na 0.5s vypadne komunikace. Mys se sekne, klavesnice treba opakuje posledni pismeno, neposle scan kod uvolneni klavesy, tedy posle, ale az za tech 500ms. V PS/2 to nedela, takze mam mys PS/2, PS/2 klavesnici bohuzel nemam kam nacpat, kdyz uz ti ptaci nedelaji double PS/2 desky (no nejake asi ano). Zkousel jsem odpojit vsechno ostatni od USB, jestli to treba nedela WIFI, ale bez vysledku. Ani zamena USB hubu nic neresi, dela to ve vsech.
Znate nekdo tento problem? Napada tu nekoho co s tim? W7 po ruce nemam abych to prubnul tam.
13.04.2013 (18:04:34)
Philips (web) :
A co to vyzkoušet na nějaké live verzi linuxu?
13.04.2013 (18:08:51)
bkralik (web) :
Máš bezdrátovou klávesnici nebo myš? Stalo se mi že ten příjmač a klávesnice se spárovali na blbé frekvenci, že to chytalo rušení a občas to trochu zakravilo (konkrétně mi trochu zaskrolovala myš třeba jednou za večer)
13.04.2013 (18:24:39)
StandaM (web) :
Linux bych zkusit mohl, stejne hodlam udelat klon disku, takze budu neco takoveho potrebovat. Mys i s klavesnici je dratova.
13.04.2013 (20:38:52)
milan:
mě když připojim jednu flashku se spomalí systém. každý systém. sedmička to zdolá ještě víc. zkoušel jsem ji naformátovat a nic. nevíte, co s ní?
a třeba při kopírování, tak když přetáhnu soubor, uvolním tlačítko myši, tak se to jakoby sekne a za pár desítek sekund se to normálně rozjede, a kopíruje to rychle.
13.04.2013 (22:50:56)
RBMK:
co se týče PS2, tak jedno měly staré notebooky a dělaly se na to "rozdělovvací kabely", které měly konektor na myš i klávesnici. Jeden jsem našel:
http://compuny.cz/redukce_ps2.html


Tohle mi dělal bezdrátový noname shit set klávesnice a myši, ale tobě to bude dělat nekompatibilita desky a XP. MSI je MSI a XP někdy dokážou blbnout hned po instalaci, a stačí jen blbé pořadí instalace driverů, pokud jsou ty drivery blbě vyladěné, nebo na to výrobce s*.
14.04.2013 (08:01:13)
StandaM (web) :
Tu redukci jsem nasel, ale samozrejme nejede. Rozjede se jen klavesnice.
A ani me to nijak neprekvapuje, protoze PS/2 z principu nic jako multi-slave neumi - neobsahuje zadnou adresaci, prikazy jsou castecne identicke pro mys i klavesnici, takze mi neni jasne, jak by na jednom dratu mohlo chodit oboje.
15.04.2013 (18:45:10)
RayeR (web) :
Hm, o tom PS/2 konektoru jsem slysel to same tvrzeni co rika RBMK, konkretne mi to tvrdil jeden znamej o novejch gigabyte deskach co maj jen 1 konektor, ze to prej tak maji. Nejde tam prej o zadnej elektrickej multiplex nebo neco takovyho, pouze to ze spojili signaly ze 2 samostatnejch PS/2 konektoru do 1. Z tech 6 pinu. PS/2 obsahuje clk a data, kdyz to vynasobim 2x a pridam 5V a GND, tak sem akorat na 6 pinech, takze to lze natlacit do jednoho. Ale otazka jesi to tak skutecne zadratovali, to by me docela zajimalo...

Jinak stando, zkus v BIOSu vypnout veskerou podporu pro USB legacy zarizeni, casto to bejva nakodovany prasacky a muze to delat neplechu. Windows XP umi pouzit vlastni USB HID ovladac, tak to nepotrebujou. Kdyz tak zkuz ruzny kombinace ps/2 kb + usb mys a usb kb + ps/2 mys jesi neco z toho pude. Ale rozhodne to neni normalni chovani, ja sem ted instaloval XP na jednu desku s intel B75 s ps/2 kb a USB mysi a bez problemu....


Přezdívka:*
Heslo:*

█ █   ███     █   
█ █     █    ██   
███    █    █ █   
  █    █      █   
  █    █      █   
Opiš:*

Zde můžete smazat vlastní vlákno nebo kteroukoliv odpověď v něm. Můžete smazat vlastní odpověď v cizím vlákně, pokud na ni ještě nikdo jiný nereagoval. Mazat cizí vlákna a odpovědi v nich mohou pouze admini. Smazání příspěvku je nevratná operace! Smazáním vzkazu se smažou i odpovědi na něj.
Seznam uživatelů
Zpět na knihu