Smazat příspěvek

 Chystáte se smazat odpověď z kategorie Hlavní diskuze:


23.08.2017 (08:20:06)
V obalka :
Protože předstírat, že takovej alarm se hodí na něco jiného, než je sklizeň relevantních součástek je pro mě prostě intelektuálně neupřímné, protože pouhá iluze bezpečí je sama o sobě docela nebezpečná. Ještě možná tak ochrana zahradní boudičky s lopatama a hráběma před zimujícím bezdomovcem. Jediná funkce tohohle bude v nejlepším případě to, že opravdový zloděj chytne ze smíchu křeč do břicha nestihne toho ukrást tolik.

Navíc průměrný zloděj alarm nijak doopravdy neřeší. Jedou stylem "hit & run", kdy alarm prostě ignorují. Navíc je poměrně pravděpodobné, že na první pohled poznají, že se jedná o shitku bez napojení na PCO a dají si víc záležet. A i když máš rozumný alarm, který se dá napojit na PCO (a který je namontovaný dobře, aby negeneroval imrvére falešné poplachy), tak dojezdový čas máš podle lokality klidně i 10 minut a víc podle denní doby. Zloději tohle moc dobře ví a prostě s tím počítají - konec konců i 10 minut je dost času na to, aby pobrali spousty cenností, se kterýma můžou pohodlně utéct.

Nehledě na to, že pokud to bude generovat falešné poplachy, tak ti pravděpodobně sousedi po dvacátem takovém nočním poplachu půjdou důrazně a z celého srdce poděkovat za možnost participace na takovém cvičení a i kdyby ne, tak to prostě začnou ignorovat i kdyby ti tam barák vyklízela celá parta stěhováků...

Samozřejmě pokud to bereš jen jako jakousi náplast třeba na manželčiny pocuchané nervy, tak to samozřejmě smysl má. Pokud jí svítící krabička pomůže, tak tohle je relativně cenově efektivní řešení, jak mít doma svatý pokoj **02


Přezdívka:*
Heslo:*

███   ███   █ █   
  █     █   █ █   
 █    ███   ███   
 █    █       █   
 █    ███     █   
Opiš:*

Zde můžete smazat vlastní vlákno nebo kteroukoliv odpověď v něm. Můžete smazat vlastní odpověď v cizím vlákně, pokud na ni ještě nikdo jiný nereagoval. Mazat cizí vlákna a odpovědi v nich mohou pouze admini. Smazání příspěvku je nevratná operace! Smazáním vzkazu se smažou i odpovědi na něj.
Seznam uživatelů
Zpět na knihu