Smazat příspěvek

 Chystáte se smazat odpověď z kategorie Hlavní diskuze:


23.08.2017 (11:40:12)
V obalka :
Nejspíš nečekáš reálnou funkčnost od telefonu za 500 korun. Stejně tak nečekáš reálnou a spolehlivou funkci od alarmu za 2k.

Navíc srovnávat mobil s něčím, co má být bezpečnostně relevantní systém taky není úplně ono. To je jako srovnávat dopad nefunkčních stěračů a brzd u auta a tvrdit, že je to jedno.

Zvědavě bych se ještě optal, co budeš s tou SMSkou dělat, když budeš někde třeba mimo. Volat souseda někdy v noci, aby ti už pošesté obešel barák? Nebo budeš honit policajty? Nebo se vydáš na noční křížovou výpravu a budeš riskovat, že ti nějaká sjetá smažka, kterou u sebe nachytáš, vrazí mezi žebra rybičku?


K původní otázce - je to čínský noname bazmeg, tak se zkus optat výrobce resp. prodejce. Hádám, že to bude jistější než spoléhat na to, že tuhle tragédii bude mít víc lidí **22 Dole na stránce jsou specifikace v podstatě stejné (liší se barva a plug).

Osobně ti můžu jenom ze zkušenosti říct, že řešit bezpečnost alternativními metodami "na koleni" není moc dobré a málokdy to doopravdy funguje, protože bez zkušeností prostě nikdy nedomyslíš pořádně dopady různých rozhodnutí. A když se ta rozhodnutí pak potenciálně dotýkají ochrany majetku, zdraví a života, tak to chce obzvlášť dát bacha. Pokud to skutečně myslíš s ochranou sebe vážně, tak to řeš pokud možno s někým, kdo se tím živí a kdo má dostatečné zkušenosti a napojí tě alespoň na PCO. Tenhle poslední odstavec neber jako nějaký výsměch, hloupé rýpání nebo nějaké povýšené plácání o tom, že neexistuje levná a funkční elektronika, ale jako něco, co je z mé strany upřímná rada, kterou bych ti dal i kdyby ses mě ptal osobně.


Přezdívka:*
Heslo:*

█ █   ███   ███   
█ █     █   █     
███    █    ███   
  █    █      █   
  █    █    ███   
Opiš:*

Zde můžete smazat vlastní vlákno nebo kteroukoliv odpověď v něm. Můžete smazat vlastní odpověď v cizím vlákně, pokud na ni ještě nikdo jiný nereagoval. Mazat cizí vlákna a odpovědi v nich mohou pouze admini. Smazání příspěvku je nevratná operace! Smazáním vzkazu se smažou i odpovědi na něj.
Seznam uživatelů
Zpět na knihu