Smazat příspěvek

 Chystáte se smazat odpověď z kategorie Hlavní diskuze:


19.09.2017 (17:56:31)
RayeR (web) :
SMI/SMM hack je este funkcni? Myslel sem, ze je to uz dloho, co intel pridal do chipsetu zamek, ktery znemoznuje pamet SMI handleru modifikovat po bootu. to slo mozna na nakych starsich masinach s C2D a pod...
O minimalizaci closed source binarnich blobu se snazi treba Librem https://puri.sm/products/
ale aby to bylo fakt paranoia proof, tak by sis musel sam navrhnout CPU a taky i sam vyrobit, pac nemuzes verit cinanum, ze ni neco drobne nepoupravi v masce pri vyrobe (kdo by kontroloval nakych 1e10 tranzistoru mikroskopem :). Z tohohle pohledu lze snad verit jen staremu HW, stare PC nebo nake 8-bitove kompy :)
Cyanog funguje dobre, kdyz mas nejaky hodne rozsireny telefon, ktery ma za sebou velkou komunitu. Treba na SGS3 zda se fungujou vsechny periferie.
CCleaner neznam, nepouzivam, take ty diry nemam cas sledovat kazdy den, neni to moje prace jen takove vedlejsi "hoby" :)


Přezdívka:*
Heslo:*

███   ███   ███   
█     █       █   
███   ███   ███   
  █     █   █     
███   ███   ███   
Opiš:*

Zde můžete smazat vlastní vlákno nebo kteroukoliv odpověď v něm. Můžete smazat vlastní odpověď v cizím vlákně, pokud na ni ještě nikdo jiný nereagoval. Mazat cizí vlákna a odpovědi v nich mohou pouze admini. Smazání příspěvku je nevratná operace! Smazáním vzkazu se smažou i odpovědi na něj.
Seznam uživatelů
Zpět na knihu