Smazat příspěvek

 Chystáte se smazat odpověď z kategorie Hlavní diskuze:


16.11.2017 (13:41:31)
RayeR (web) :
Jinak ta prehlednost a univerzalnost je na tobe, jak si to rozvrstvis. Idealne proste mit sadu nakych jasne definovanych funkci, kery delaj nakej interface a nemaj naky skryty zavislosti, minimalozovat informace v globalnich promennych. Takle obecne se mi to blbe vysvetluje. Kdyz sem treba psal diplomku-datalogger, tak tam sem mel treba vrstvy-samostane moduly: na nejnizsi urovni IDE driver, ktery primo pracoval s IO piny MCU a posilal ATA prikazy. Nad tim byl filesystem driver, ktery resil struktury MBR, DBR, FAT, alokace noveho clusteru, mazani FAT chainu atd. Nad tim byl dalsi modul, kde byly funkce pro praci se soubory podobne jako v libc (read/write...) a nakonec nad tim aplikace.
Diky tomuhle vrstveni sem si mohl napsat IDE modul specificky pro architekturu PC a vsechny vyssi vrstvy (tez diky kompatabilite GCC) jsem mohl kompilovat a poustet BEZE ZMENY na PC, coz se ladilo mnohem lepe a rychleji...
Ted nemam cas to nak rozepisovat, PDFko s DP mam u sebe na webu...


Přezdívka:*
Heslo:*

███   ███   █ █   
  █   █ █   █ █   
███   █ █   ███   
  █   █ █     █   
███   ███     █   
Opiš:*

Zde můžete smazat vlastní vlákno nebo kteroukoliv odpověď v něm. Můžete smazat vlastní odpověď v cizím vlákně, pokud na ni ještě nikdo jiný nereagoval. Mazat cizí vlákna a odpovědi v nich mohou pouze admini. Smazání příspěvku je nevratná operace! Smazáním vzkazu se smažou i odpovědi na něj.
Seznam uživatelů
Zpět na knihu