Smazat příspěvek

 Chystáte se smazat odpověď z kategorie Hlavní diskuze:


20.02.2018 (01:45:20)
Martin12:
Pokud z převodníku nebudeš používat 3,3V tak jej prostě necháš "plandat", stejně tak pokud nebudeš používat 5V nebo ani jedno z těchto napájení (pouze RXD, TXD, GND a napájet budeš zařízení odjinud).
Arduina mají stablík většinou na sobě přímo, tohle tam má nějakou malou mrd*u v SOT23 taky, tak se dá předpokládat, že to bude ten stabík když v popisu píšou tuhle škálu napájení. Pokud chceš arduino napájet těmito napětími tak je pro to určený nějaký pin (u toho tebou vybraného bych to viděl na pin "RAW" ?) jinak je jedno, zda jej napájíš tímto nebo přímo 5V přivedeným na "VCC" pin.
Pro programování arduina se používá seriová linka která komunikuje s bootloaderem napáleném v patřičném MCU osazeném na arduinu a je jedno, kde tu seriovku vezmeš (seriovka = RS232 jen převedeno na TTL hodnoty, pač RS232 má kladné i záporné hodnoty napětí (dle logické úrovně) a bývají celkem vysoko (+-3V - +-15V nepletu-li se). To že číňan píše pouze "USB to TTL" je myšleno právě jako seriovka.


Přezdívka:*
Heslo:*

███   ███   ███   
  █     █   █ █   
███   ███   █ █   
█       █   █ █   
███   ███   ███   
Opiš:*

Zde můžete smazat vlastní vlákno nebo kteroukoliv odpověď v něm. Můžete smazat vlastní odpověď v cizím vlákně, pokud na ni ještě nikdo jiný nereagoval. Mazat cizí vlákna a odpovědi v nich mohou pouze admini. Smazání příspěvku je nevratná operace! Smazáním vzkazu se smažou i odpovědi na něj.
Seznam uživatelů
Zpět na knihu