Smazat příspěvek

 Chystáte se smazat odpověď z kategorie Hlavní diskuze:


16.06.2018 (08:43:12)
StandaM (web) :
100W do 2Ohm na 1MHz nemas sanci udelat s jednim obvodem (bez extremnich ztrat). Si spocitej seriovou reaktanci sebemensiho useku plosnyho spoje nebo nejakyho koaxu. Docela pouzitelny obvody jsou LT1210, ale musel bys jich nasekat tak 10 paralelne a nejak to scitat. A stejne mi neni jasny, cim bys to chtel pripojit??? Kdysi jsem to hodlal resit pro svuj impedancni mustek a vyslo mi jako prekvapive dobry reseni vzit starej kabel 40-zil od PATA disku a pouzit stridave gnd-live-gnd-live... Melo to charakteristickou Z asi 3Ohm a zaroven se do toho dalo napojit nekolik modulu s LT1210. Ale proximity efekt vytlacuje proud do vnejsich vodicu, takze by to chtelo takovej ten specialni plochej kabel, kde se postupne prekrucuji jednotlivy pary - nesehnal. Nebo tak 5 koaxu paralelne. :)
Jinak jeste existuje firma Apex:
https://www.apexanalog.com/products/pa10.html
Asi by se dalo udelat to na vyssi napeti a pak tam vrazit trafo. To delam ted. Trafem protlacim cca 3A rms na 1MHz s jednim LT1210.


Přezdívka:*
Heslo:*

███   ███   ███   
  █     █     █   
███   ███    █    
█       █    █    
███   ███    █    
Opiš:*

Zde můžete smazat vlastní vlákno nebo kteroukoliv odpověď v něm. Můžete smazat vlastní odpověď v cizím vlákně, pokud na ni ještě nikdo jiný nereagoval. Mazat cizí vlákna a odpovědi v nich mohou pouze admini. Smazání příspěvku je nevratná operace! Smazáním vzkazu se smažou i odpovědi na něj.
Seznam uživatelů
Zpět na knihu