Smazat příspěvek

 Chystáte se smazat odpověď z kategorie Hlavní diskuze:


17.08.2018 (23:34:05)
franta:
Při 500v nemusíš odpojovat elektroměr, jen schodíš jistič před ním a odpojíš přívod domovního rozvaděče a můžeš měřit izolační stav. Na zjištění průseru to stačí. 2kv jsou lepší ale těžko proveditelné měrení.
"Já bych to ve zdi nechtěl mít." A kde bereš takovou jistotu že to doma nemáš? Ďál jsi instalaci sám? Zcela běžně na novostavbách i při rekonstrukcích k takovýmto průserům dochází a vždy se to nějak zamaskuje. Výměnou kabelu se všechno prodraží, zdrží a musí se rozbít už hotové obklady, podlahy, tapety,.... A zejmena když to udělá jiná firma, třeba truhláři, instalatéři topenáři, a v Milanově případu zrovna podlahář jenž montoval lištu. To jako ten řemeslník co zrovinka navrtal kabel bude ze svého platit výměnu kabelu? Hovno jen to nasvorkuje, zamaskuje a nikdo nic neví. Taková je realita ve stavebnictví.
Milan má jen dirku v kabelu, tedy zdivo není v kontaktu s mědí. co je na tom nebezpečného? Sic nemuselo zůstat u jediné.
Ale co mě na tom zaráží, který elektrikář tahá přívodní kabel v úrovni podlahy.


Přezdívka:*
Heslo:*

███   ███   ███   
█ █     █     █   
███   ███   ███   
█ █     █   █     
███   ███   ███   
Opiš:*

Zde můžete smazat vlastní vlákno nebo kteroukoliv odpověď v něm. Můžete smazat vlastní odpověď v cizím vlákně, pokud na ni ještě nikdo jiný nereagoval. Mazat cizí vlákna a odpovědi v nich mohou pouze admini. Smazání příspěvku je nevratná operace! Smazáním vzkazu se smažou i odpovědi na něj.
Seznam uživatelů
Zpět na knihu