Smazat příspěvek

 Chystáte se smazat odpověď z kategorie Hlavní diskuze:


29.04.2013 (11:59:51)
RayeR (web) :
S tou zaletovanou krabickou - nekdo si mozna neuvedomuje, ze ta faradayova klec funguje stopro jen pro elektrostatiku. Jakmile je pole stridavy, tak v ty krabicce indukuje proudy (jako treba indukcni ohrev) a ty pronikaji dovnitr/ven, takze uz to dokonale nestini. Holt ve velkych mestech, kde sou BTS po par set metrech je ten signal trochu na jine urovni (neni problem se chytit i patro pod zemi) zatimco v malo obydlenych oblastech kde ma bunka prumer treba 20km, tak musite doslova lizt na stromy... To je to nase pokryti, v krkonosich me dycky naskoci "vitejte v Polsku" :)

>PTC co se tyce toho laminatu, tak to nejsem schopen odpovedet, ten material ma radove ohmy/cm a pro slaby signal by to mohl byt problem. Mam tady jen tenkou trubicku, nic do ceho by sla vlozit cela patch antena, takze to nemuzu zkusit. Patrne bys musel do toho krytu vyriznout diru a vlepit tam kus treba polykarbonatu ci jinyho nevodivyho plastu. Pokud je to do letadla, tak tam by mohla stacit i dratova antenka vystrcena z tela, nahore mas GPS signal lepsi a citlivymu prijimaci to postaci.


Přezdívka:*
Heslo:*

███   ███   ███   
█       █     █   
███   ███   ███   
█ █   █       █   
███   ███   ███   
Opiš:*

Zde můžete smazat vlastní vlákno nebo kteroukoliv odpověď v něm. Můžete smazat vlastní odpověď v cizím vlákně, pokud na ni ještě nikdo jiný nereagoval. Mazat cizí vlákna a odpovědi v nich mohou pouze admini. Smazání příspěvku je nevratná operace! Smazáním vzkazu se smažou i odpovědi na něj.
Seznam uživatelů
Zpět na knihu