Smazat příspěvek

 Chystáte se smazat odpověď z kategorie Hlavní diskuze:


19.09.2018 (07:51:05)
Arambajk:
Chce to synchronní boost měnič s tlumivkou a za tím 3f můstek pro motor. Vpodstatě 4 polomosty ze shodných tranzistorů, jeden přes tlumivku k baterkám a zbylé na fáze motoru. Chtěl jsem přesně tohle stavět nedávno do závodní motorky, kde maj předepsaný max napětí baterek, ale na letošek nebyl čas na vývoj, snad bude na příští rok, pokud se to nějakému studentovi bude chtít stavět.

Protože je to střídavý motor, nepotřebuješ trvalé sepnutí, stačí boostrap. možná u boost měniče by se dalo uvažovat, ale tam se prostě dá maličký DC/DC měnič hotová krabička.

Pokud z toho uděláš DC motor, je to nuda a nevyužiješ plný výkon motoru. Pak by stačil buck-boost měnič, v tomhle případě asi lépe variantu s tlumivkou na vstupu od baterek a za tím polomost do meziobvodu s kapacitou a další polomost směrem k motoru (který je taky indukčnost).


Přezdívka:*
Heslo:*

███   ███   ███   
█     █ █   █     
███   ███   ███   
█ █   █ █     █   
███   ███   ███   
Opiš:*

Zde můžete smazat vlastní vlákno nebo kteroukoliv odpověď v něm. Můžete smazat vlastní odpověď v cizím vlákně, pokud na ni ještě nikdo jiný nereagoval. Mazat cizí vlákna a odpovědi v nich mohou pouze admini. Smazání příspěvku je nevratná operace! Smazáním vzkazu se smažou i odpovědi na něj.
Seznam uživatelů
Zpět na knihu