Smazat příspěvek

 Chystáte se smazat zprávu (se všemi případnými odpověďmi) z kategorie Hlavní diskuze:


6.11.2018 (14:55:37)
Martin obalka :
Danyk píše že životnosť laserovej diody v rukach lamy je 1ns mne vydržala 5 sekund takže niesom lama ale kokot. Dal som si pozor na statiku na nabity kondenzator v regulovatelnom zdroji.Hovorim si že ju vyskušam na chviločku bez chladiča vydrži na 1/10 prude na sekundu jak svieti aj svietla aj som ju hned vypol aj nebola tepla ,lenže dostal som zatmenie mozgu a hovorim si ta pekne svietila to si pustim este raz prud som dal vissi nech viac svieti a moje kochanie po 5 sekundach skoncilo.Celu noc nespim a hovorim si sak som ju vyskusal sak fungovala sak som ju mal funkcu preco som ju musel zapat druhy krat.
7.11.2018 (02:28:19)
RayeR (web) :
Jn, klasika. Ty maly pouzdra LD nemaji zrovna velkou tepelnou kapacitu ani maly tepelny odpor a samotny LD cip je na teplo velmi haklivy. Treba u te modre LD co mam, by pry teplota pouzdra nemela prekrocit 30C aby se vnitrek neuvaril, coz jde s rezervou splnit jen pomoci peltiera a pod...


Přezdívka:*
Heslo:*

█ █   █ █   ███   
█ █   █ █   █ █   
███   ███   █ █   
  █     █   █ █   
  █     █   ███   
Opiš:*

Zde můžete smazat vlastní vlákno nebo kteroukoliv odpověď v něm. Můžete smazat vlastní odpověď v cizím vlákně, pokud na ni ještě nikdo jiný nereagoval. Mazat cizí vlákna a odpovědi v nich mohou pouze admini. Smazání příspěvku je nevratná operace! Smazáním vzkazu se smažou i odpovědi na něj.
Seznam uživatelů
Zpět na knihu