Smazat příspěvek

 Chystáte se smazat odpověď z kategorie Hlavní diskuze:


28.02.2019 (23:40:01)
Dreit obalka :
Mám LEDky v obrysových světlech, brzdových a zkoušel jsem je i jako couvačky, všechno jsem kupoval před mnoha lety a všechno s homologací.

= obrysový světla - perfektní, akorát po čase začaly různě problikávat až nedávno jedna nadobro zhasla. Ukázalo se, že číňan připájel dva THT odpory na SMD plošky tišťáku (takže se uklepaly) i když o dva milimetry vedle měl normální díry. Nahradil jsem to dvojicí jiných odporů (100Ω) z šuplíkových zásob, protože měly silnější vývody a vypadaly o moc líp

= couvačky - narovinu, je s tím hovno vidět, protože svítí jen rovně před sebe. Kolega na Formanu to řešil 5W LEDkama z aliexpressu, osvítil tím ráno půl ulice, ale já bych do toho nešel.

= blinkry - mám koupený, ale nakonec jsem neosadil - svítí jen směrově před sebe, takže by při pohledu z boku nemuselo být vidět že odbočuju.

= brzdový - fungují skvěle, ALE mají jednu vadu, viz https://www.youtube.com/watch?v=GiYO1TObNz8 - jak začnou v zimě namrzat skla, tak musím oškrábat i zadní světla, protože LED fakt nehřeje a přes tu vrstvičku námrazy je viděl prd. Jako jo, je vidět něco červenýho, ale fakt to při brždění nevypaluje oči tak jak by mělo. Pro porovnání H4 žárovky v předních světlech hravě rozpustí led během doby co škrábu sklo **01


Přezdívka:*
Heslo:*

███   ███   ███   
  █   █ █   █ █   
███   █ █   ███   
█     █ █   █ █   
███   ███   ███   
Opiš:*

Zde můžete smazat vlastní vlákno nebo kteroukoliv odpověď v něm. Můžete smazat vlastní odpověď v cizím vlákně, pokud na ni ještě nikdo jiný nereagoval. Mazat cizí vlákna a odpovědi v nich mohou pouze admini. Smazání příspěvku je nevratná operace! Smazáním vzkazu se smažou i odpovědi na něj.
Seznam uživatelů
Zpět na knihu